Het interieur

De woning is modern ingericht om u als huurder van alle gemakken te voorzien.

  • De woonkamer is onder andere voorzien van een bankstel en salontafel, digitale tv met NL tv/radio zenders, WIFI , DVD's, haard en vloerverwarming. 

  • De keuken is voorzien van een keramische kookplaat met 4 pitten, koelkast, ruime spoelbak met uittrekbare kraan, magnetron/oven, afzuigsysteem met verlichting, pannen en ander kookgerei, eettafel met stoelen, keukenkast met servies etc. Ook hebben wij voor uw gemak een vaatwasser.

  • De badkamer bevat een toilet, een douche, een wastafel met kast en spiegel. Daarbij is er ook een extra toilet op de gang.

  • De 3 slaapkamers zijn voorzien van drie "tweepersoonsbedden" en 2 enkele bedden. De bedden hebben verschillende matrassen en kussens zodat ieder zijn ideale slaapomstandigheid kan realiseren. De hoofdslaapkamer is voorzien van een goed 2 persoonsbed met dikke kwaliteitsmatrassen waar ook mensen die slecht slapen hun rust op kunnen krijgen. Alle bedden zijn 2 meter lang en de breedtes varieren    ( 90 cm , 140 cm en 160 cm).

  • EXTRA informatie . De garage bevat voor de huurders een diepvries en een tweede koelkast met een wasmachine . Ook zijn er 2 fietsen beschikbaar die u gratis mag gebruiken. Voor de rest is er in de woning nog veel materiaal gezelschapsspellen, kinderspeelgoed en babybenodigdheden aanwezig in de kinderslaapkamer.

Maak jouw eigen website met JouwWeb